Bushbugs Golden Shiner Giru

Året's cattledog KHKG er

Bushbug's Golden Shiner Giru for andet 2 i træk

KHKG DM 2014

dagen efter prøven,der kunne ikke tages foto på dagen pga. vand

Weekenden 18 og 19 oktober deltog Dargo og jeg i KHKGs første DM i IPO2 regnen silede ned fra start til slut silede er nok ikke det rigtige udtryk det stod ned i stænger. vi startede med spor hvor jeg nået at synke i til knænene derefter sagde Dargo fra og vi blev stoppet og fik kun 3 point.(der var 11 oppe til spor og kun 4 gennemførte,3 kom aldrig i  gang) lydigheden gik faktisk fint med regn i kaskader lykkes det os at lave 85 point og bedste lydighed i IPO2, så kom figurantarbejdet Dargo fungerede faktisk fint,men hans slip var rigtig dårlig i alle slipene var jeg nød til at bruge ekstra komandoer og ved det lange stop gik det galt og efter 3 forsøg på slip blev vi disket. enlig er jeg godt tilfreds med Dargos præstation under de forhold men samtidig skuffet over at blive disket,men pyt der kommer et DM i 2015 igen og der må vi jo så bare vise hvad vi kan. KHKG brugshunderåd havde i år valgt at selv en disk gav pladsering og derfor fik vi både pokal og roset med hjem. 

Giru HD foto

Så er resultatet kommet fra nordisk råd på Girus hofter, officiel status C/C=C.

GIRU Dobbelt udstilling Køge 6-9-2014

Udstilling 1:of nice size and substance good coat and contition,wellmuscled,balanced head,wellplaced eyes and ears,angulations for the age is good as the movement,wood prefer a bit better tailset. dommer John J Walsh,Irland EXCELLENT,CK,CERT,BH,BIR OG DERMED DANSK UDSTILLINGSCHAMPION i store ring blev Giru BIS 2 dommer Waldemar Mrowiec.

Udstilling 2:fortrinligt hoved med god bred skalle.Godt kraftigt snudeparti godt bid godt stop-velplaceret øjne med god facon godt placeret ører-kraftig hals stærk ryg korrekt ansat hale-velvinklet fremme og bag-god supstans i kroppen god bred brystkasse med hvælvet ribben korrekte benstammer og poter. bevæger sig racetypisk korrekt pels.Dommer Kitty Sjong danmark.EXCELENT,CK,KLUBCERT,BH,BIR

så er det på søndag 15-6-14 at Dargo skal til IPO 2 prøve og Giru til færdselsprøve, der må krydses fingre

Dargo nu med IPO2

Venter på spor

HURRA DARGO bestod IPO2som første Cattledog i Danmark(ifølge hundeweb)

Giru og Robert må på den igen,da de missede lidt i FP

DARGO IPO2

Giru MH

23-3-2014

Så er Giru mentalbeskrevet i Danmark,med 1 på skud

Giru hofter

23-1-2014 Giru HD og AA hos Ken Lindeblad i Faxe

Desværer blev resultatet AA=0 HD=D så vi må på den igen om et ½ år.

Heldigvis mener Ken at det ikke for betydning for Giru og hans arbejde,men surt det er det sku. endelig resultat på Girus hofter fra det nordiske HD panel er C/C=C

Overskrift

25-1-2014 KHKG Dinnerudstilling Giru mellemklasse  Dommer Kurt Nilsson sverige:Kraftig ung han, udmærket hoved og udtryk, udmærket ører, udmærket hals,meget godt propotioner, veludveklet brystparti for alderen, udmærket vinkler, meget gode rørelser for aldren,god farge.

Excellent,ck,cert,1.v.,BH,samt Bir og var nr.6 i bissfinalen

hædret som året's (2013) cattledog i KHKG regi (dejligt at sønnen overtager efter sin far som har været året's cattledog i khkg regi de sidste 3 år)

Kommentarer

19.06.2014 16:21

Ingrid

Kære Tina af hele mit hundehjerte et KÆMPE tillykke - og at du tror på din hun og hans evner HURRA knus Ingrid

11.06.2014 22:37

Ingrid

Åh, i er så fine med jeres smukke hunde. vov fra Ingrid og Callas