Bushbug's Golden Shiner Giru KBHV-2019 Helios Astra Canina 2 best male

Bushbug's Golden Shiner Giru Danmarksmester IBGH 1

Best in Show breedspecial in Sweden

2019 Giru

BISS Sweden at the breedspecial show.

Danish Club Championship IBGH 1 Winner.

Copenhagen winner 2019.

Giru meritter

KLBJCH (JUNIORCHAMPION KHKG) , DKCH, KBHV-13,KBHV-14,KBHV-16. året's cattledog 2014,2015,2016, KLBCH,Jubilæumsvinder 2017

BPB,FP,BPAB, FPR1,FPR2

Giru udstilling

Tænk sig Giru har været på 4 udstillinger der tilsammen er blevet til 3xBIS(BABY eller Hvalp) samt BIS2baby ikk så ringe endda.

Så er alle Giru's tænder vokset ud,han har dem alle samt et korrekt bid.(er talt af dyrlæge)

Giru er kommet hjem

Dargo og Giru første møde

15-9-2012

Så er Giru ankommet,puha det var en sej tur hjem,når man bliver køresyg og brækker sig 5 gange undervejs.

Selvom han var køresyg gik turen alligevel fint,og han tog det i stiv pote(vi kørte fra Sussi kl.9,45 og var hjemme kl.18,50,med 5 pauser undervejs.

Dargo syntes at Giru er "farlig",men allerede i dag kan vi se at han er ved at tø op,så mon ikk de kommer til at have et fint forhold.

16-9-2012

I dag var Giru med i klubben da jeg var konkurrenceleder til året's klubmesterskab i lydighed,så han fik hilst på både børn voksne og ikke mindst et par hunde,at gik fint og han tog det med højt humør.

17-9-2012

I dag var Giru hos dyrlægen,da vi skulle have en heldbreds erklæring når han ikk er født i Danmark,det gik kanon Giru tog det hele med sindsro og faldt i søvn på bordet hos dyrlægen.

Om aften var vi til træning,hvor Giru var på spor for første gang det gik bare så godt,til træningen fandt han også en legekammerat en lab/aussie blanding på 10 uger hold op hvor de legede,Giru var så træt da vi kørte hjem at glemte at sætte sirene på under kørslen.

18-9-2012

Så var Giru ude et nyt sted nemlig hjemme hos Lykke og Søren,også det gik fint, han åd deres "ægte"tæppe og tissede på det,så alt ialt en sund hundehvalp. Efter besøget var vi til træning på møn hvor Giru hilste på en jack russel terrier samt en Beagleblanding ingen problemmer,træning blev det da også til og det gik fint med intro til klikkeren samt forsvarsarbejde(bideleg) for hvalp.

19.9.2012

Så var vi nede på mit arbejde og vise vidunderret frem bagefter var vi hos min kollega Lars hvor Giru for2.gang var i et nyt hjem,han hilste pænt på lars' lab. og opførte fint for en hvalp.

Om aften var vi til IPO-træning der lærte han hvad øjenkontakt var for en størrelse det gik fint,og i nærkontakt med traileren var heller ikk et problem,han fik hilst på alle mennesker der var der samt Bent's hvide schwitz hyrdehund.

20-9-2012

Så var det tid til at gå spor denne gang med knæk intet problem,bagefter var vi ude og gøre Sakskøbing usikker i fin stil,da vi kom hjem kom der en slamsuger og tømte vores septik tank , var ude og kigge på ,ikke hel tryk,men ok da de flinke mænd gad og snakke med Giru. HURRA i dag tog Dargo kontakt til Giru,og de spænede haven rundt,så nu er der vist dømt leg og hygge.

21-9-2012

Så var tid at hilse på min menneskefar's kollegaer de var supersøde og synes jeg var helt vildt smuk. Senere kørte vi til Vordingborg Hundesport, hvor vi skulle mødes med Lykke,hvor min mor og far købte min første udstillingsline. Det bedste ved hele turen var, at jeg ikke blev køresyg.

22-9-2012

 Idag kørte jeg med min far på genbrugspladsen, det var meget spændende, hvor jeg hilste på pladsmanden. På den tur blev jeg heller ikke blev køgesyg, holdkæft hvor er jeg sej. Iøvrigt er jeg 9 uger idag . Jeg har også gået en tur langs åen, hvor der var mange dufte der skulle undersøges.  

23-9-2012 spor formiddag og ren afslapning resten af dagen.

24-9-2012 træning og spor formiddag,samt leg med Maki om aften. 

 25-9-2012

Idag var jeg i Nykøbing F. med mor, far og Dargo. det var død spænende, der var en masse dufte der skulle undersøges. Jeg hilste på masse mennesker, desuden var jeg også på banegården og så på tog , som jeg var ligeglad med. Efter en time var jeg så træt, at jeg skulle bæres næsten hele vejen tilbage til bilen.Træning på Møn om aften.

26-9-2012

spor formiddag og IPOtræning om aften.

27-9-2012

I dag var vi på besøg hos Helle og Kim og deres 3 Stabyhouns,det gik bare så godt,og Giru tog det hele i stiv pote, dog mente han bestemt at der måtte komme mælk ud af Belaike(den ene tæve) og han suttede og chok (han fik lov til det) det er ellers ikk nået en ung tæve normalt ville gå med til,men vi fik da nogle gode billeder af de 4 hunde sammen tjek Giru's  fotoalbum.

28-9-2012

waterwarker samt svømning.se siden med foto's.

29-9-2012

Træning med Gitte og hendes sorte russer,derefter i klubben hvor der var agilityklubmesterskab,møde en masse nye mennesker og hunde.

30-9-2012

ren afslapning med leg og hygge hjemme.

1-10-2012

Så er Robert startet på arbejde,så det blev til en tur langs åen,samt træning mens mor havde sit konkurrencehold,derefter leg med Maki som er 3 uger ældre end Giru.

2-10-2012

træning formiddag,Ipotræningpå Møn eftermiddag, og direkte derfra og til Ringtræning i maribo om aften.

 

Kommentarer

24.09.2012 20:27

Tina

Til lykke med lille Giru. Masser af hilsner fra Tina og collierne