lørdag 2-11-13 IPO 1

Så lykkes det Dargo har fået sin IPO 1 A= 85p. B= 70p. C=78 p og UDP.Dommer Lene Carlson

JUHUUUU

Søndag var vi igen til IPO 1 prøve denne gang i Nakskov målet var at forbedre gr.B lydighed det lykkes 85 point fik vi gr.B desværre var sporet for svært for Dargo så vi blev stoppet inden første knæk og fik kun 25point i gr.C gik det helt galt figuranten ramte Dargo med sine pigsko og Dargo blev så sur at han nægtede at slippe så der blev vi disket,men hva faen jeg fik det jeg kom efter så skidt pyt.

20-10-2013 IPO 1

Så har Dargo og jeg været til vores første IPO 1 prøve.

Det blev ikke til bestået denne gang,men det er bestemt ikke umuligt at bestå i GR. A (Spor) bestod vi i fin stil med 82p.(100) og havde dagens bedste spor.

i GR.B (lydighed) fik vi kun 62p(100) da vi missede et klatrespring til 15p. samt flugtspringet hvor vi ikke fik fremspringet  og dæk med afledninger 10p. mit gæt er at i flugt springet har vi fået 5 point i så alt i alt er der på de 3 øvelser trukket 35p. Så jeg er stadig mere end tilfreds med resten af lydigheden hvor vi bare i alt blev trukket 3p.

i GR.C bestod vi med 78p.(100) med UDP. i mod og kampdrift med ekstra kommando i slip på flugten samt i ekstra kommando i modstoppet,men han slap juhu.

Så alt ialt det fornuftigt resultat der bare ikke blev bestået i alle gr. 

22-9-2013 Københavner vinder udstilling Ballerup

Giru Excelent CK CERT KBHV-13 samt BIR og 4 CERT

Sommer udstilling Køge

3-8-2013 udstilling Køge

på KHKG's 15 års jubilæumsudstilling Bushbug`s Golden Shinner Giru udstilling 1 dommer  Claudio De Giuliani: correct type and size, Excelent head proportions,good ears right rectanular body, rigth topline, right carriage of tail excelent chest for age, right feet and movement,correct coat. excelent ck cert juniorcert bedste junior bedste han samt bim.

udstilling 2 Dommer Hassi Assenmacher-feyet: 12 month, strong heat, broad scull,bit domed,very dark eyes oval, black nose and pigmentation, excellent expreassinon, well built, correct in all parts, moves very well, excellent coat, (red speccle). excellent ck cert juniorcert bedste junior bir samt bis 4 junior.

Giru blev også juniorchampion på dagen.

hviket betyder at Ayers danish blue Dargo's søn har fået sin første titel

C-Kursus 20-1-2013

Giru på driftmotivation til kommende c-arbejde

Så blev det tid til vores første kursus i Boxerklubben, figurantkursus med instruktører udefra.

Dargo's primærer mål var at få ham til at slippe(har prøvet stort set alt) men det har ikke virket.Hvor er det dejligt med nye øjne på sin hund,Dargo har ikke ville slippe i passiv(DVS.4 ben på jorden og ærme er stille),det tror fanden,vi opdaget at Når vi mener at Dargo har alle ben på jorden skal han lige sænkes yderligere 2cm.så går han fint i passiv og slipper(juhu nu kan vi arbejde med nået som virker)

Næste kursus med samme figurant er 10-2-13 og vi glæder os.

Så har vi afholdt kursus del 2 hold kæft hvor det bare virker,tusind tak til Nicolai og Heidi. Som det ser ud nu skal Dargo bare bliver sikker i sit slip,så næste år skulle der meget gerne stå IPO-konkurrencer på programmet.

Giru og Dargo C-kursus

Kommentarer

23.01.2013 18:33

Dorthe

man kan se hvor begge nyder det