Giru i store ring.

Så er både Dargo og Giru meldt til køge udstillingen 18-11-12
Hurra hjemme igen fra succesfuld udstilling. Giru bedste baby samt BIS2 på 2. udstilling Bedste Baby samt BIS BABY.
Sikken en start.
Dargo EXCELENT CK BIR på begge udstillinger,og året's cattledog i KHKG for 3.år i træk.

Dagens høst i Malmø

18-3-2012 Dargo er idag blevet Svensk udstillingschampion samt fået sit 3. cacib og blev bim på international udstilling i Malmø

Dargo på udstilling excelent ck cert cacib bh samt bim

Dargo

2-1-2012 Skal vi op og se Dargo's hvalpe.
Var oppe hos Bea fra mandag aften til torsdag morgen, gud hvor de søde hvalpene.
Vi faldt pladask for den røde tæve,hun er bare så "strid" det var fuldstandigt som om det var Qiniqi på speed,og vi blev hurtig enig om at Qiniqi og Adella bestemt ikke ville kun gå sammen,så ingen hvalp denne gang,meen pu det var svært ikke at tage hende med i lommen da vi kørte. Angel den blå med sort øje, var en rigtig kælepotte, med et fint temperament, og hun er efterfølgende flyttet hjemmefra hjem til Camilla og Daniel som bor ikke så langt fra Bea.
Acie er den blå med den lille aftegning ved øjet, den er Bea faldet for og den bliver boende hos hende.
Så har vi lille April hende med sort på den ene balle,hun er desværrer blevet teste for hørelsen og er fundet døv på det ene øre,og nedsat hørelse på det andet.
Som følge af hendes manglende ikke fulde hørelse,skal der tages specielle hensyn til hende, til gengæld for man en mere opmærksom hund,da hun er nød til at holde kontakt for at følge med.
Desværrer hørte April så dårligt, at Beatrice måtte tage den tunde gang til dyrlægen og få hende aflivet.Surt ,men sådan kan det gå,og hellere en aflivet hvalp end en hvalp som ikke har det godt.Vi havede en Kelpie tæve som heller ikke hørte så godt,og vi var faktisk 2år om at finde ud af at der var nået galt, hendes lydighed var det flotteste vi har haft her i huset,og det var kun ved dækkomando på fremadsendelsen at det kneb(hun løb banen ud,og kom så tilbage,for at hører hvad jeg sagde) men vi fik trænet det væk,så bare hun hørte nået på fremsendelse,så smed hun sig ned.
Tilbage til April sådan som vi fornæmmede hende er hun en MEGET nem hund,er altid med på spillopper,men ikke så dominerende. jeg ville mene at hun ville være en fin førstegangs cattledog, selvfølgelig til en rutineret fører,som er parat til at tage hensyn til hendes manglende hørelse, men som stadig vil arbejde med hund,for hun er bestemt ikke typen man lægger på en sofa.

Adella ca.6uger

Dargo træning

11-2-2012
Dargo var på spor i dag,og jeg prøvede at lægge sporet helt uden godbidder. Dargo gik rigtig godt,og det ser ud til at vi snart er så gode at IPO-konkurrencer rykker frem til nær fremtid, vi har dog stadig lidt der skal arbejdes på han kan ikke holde et jævnt tempo, og genstandende er så sjove,men han afleverer dog uden komando, men det skal nok komme.

12-2-2012
Så prøvede vi at gentage succen fra igår, og det gik faktisk rigtigt fint,dog blæste det så meget at spor og genstande nåede at blive dækket til inden vi gik sporet,første genstand måtte Dargo have hjælp til,men da han fandt ud af at de bare var dækket at sne,var de 3 næste genstande intet problem, havde haft en anelse overtråt i går på første knæk, så jeg havde lagt mad i 1 knæk idag, dargo vadede lige over første knæk og jeg måtte stoppe ham,og vise ham knækket, 2 knæk var uden guf og var selvfølgelig klar med en hjælpene hånd hvis han ikke kunne finde knækket, men her knak han 100% korrekt. skøre hund uden mad kan vi ,men når mor hjælper, så kan vi ikke.Genstandene gik fint idag,dog er han stadig MEGET begejstret når han finder dem.